Åpningstider Man- Fre: 10-17 Lør: 11-15

Om oss

Velkommen

Kolbotn Bil holder til i Sønsterud veien 26 på Sofiemyr. Hos oss finner du mange spennende bilmodeller, med et godt utvalg innen nyere brukt og premium klassen.

Sammen med oss kan du skreddersy dine bildrømmer. Vår unike erfaring og personlige interesse for kjøp og salg av bruktbiler gjør at kundene våre kan føle seg trygge på at biler hos oss, har gjennomgått omfattende kvalitetssjekker.

Vår forretningsidè er å levere bruktbiler med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Med mange års erfaring i bilbransjen, omfattende nettverk og et team med personlig interesse for biler kan vi levere deg drømmebilen til drømmeprisen

Er du på jakt etter ny bil så ta turen innom Kolbotn Bil

Se våre biler

Fornøyde kunder

Kjøpte min første bil av Kolbotn Bil, og er meget fornøyd så langt. Veldig hyggelige og super service!


ZEO / Citroen C1:)
Kjøpte min C-klasse Mercedes fra Kolbotn Bil, fikk en god bil som fungerer bra. Selger var opptatt med en annen kunde, men jeg ble lagt merke til og fikk topp service! Anbefaler
Gunster / Service!!!
El bilen min Nissan LEAF kjøpte jeg av Kolbotn Bil AS til kupp pris! Bilen ble holdt av til meg i 2 dager, når det var flere som ville kjøpe, setter pris på det. Anbefaler dere til mine bekjente :-)
ZEO / Miljø kupp!!